Egyedi pólót mindenkinek

Szeretem, hogy a zene szeretete így össze tud kötni embereket! Most viszont nem szorosan a zenéről lesz szó, hanem szeretnék bemutatni nektek egy magyar vállalkozást, ahol egy jó barátom is dolgozik. Azért gondoltam, hogy megosztom veletek, mert szerintem nagyon hasznos és jó szolgáltatást nyújtanak, én a barátom révén már többször kipróbáltam.

Ez a vállalkozás nem más, mint a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop. Most gondolhatnátok, hogy mi a jó egy vicces póló webshopban… Nekem például az, hogy egyedi ajándékokat készíttethetek a szeretteim számára ezen a webshopon keresztül.

Alapvetően olyan ember vagyok, aki szeret ajándékozni, szeret örömet okozni. Viszont nem mindig van ötletem mindenkinek, és ezért jól jön néha egy kis inspiráció, ötlet kreatív emberektől, pont olyanoktól, mint akik a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop-nál is dolgoznak.

Különböző kategóriákban lehet egyedi pólókat rendelni tőlük, férfiaknak és nőknek vagy akár gyerekeknek. A pólók színét illetően is óriási a választék. Teljesen egyedi póló készítésére is van lehetőség, ha valaki például egy cég logóját szeretné a pólóra rakni. Vagy ha valaki grafikus, akkor is nagyon jól jöhet ez a lehetőség, hiszen miután megalkotott, megrajzolt valami egyedit, könnyedén egy pólón vagy pulcsin láthatja azt viszont.

Csak a kategóriákból annyi van, hogy felsorolni is nehéz! Lehet találni itt speciálisan apukáknak vagy anyukáknak szóló mintákat kedves üzenetekkel. A családi egységet hangsúlyozó közös családi mintákat. Megtalálhatóak a klasszikus, vicces, poénos minták ls szövegek is, amik az alkoholhoz vagy a bulizáshoz kapcsolódnak. A háziállatok szerelmeseinek kutyás vagy macskás mintákkal kedveskedhetünk. Na, szóval, lehetőség az temérdek van, innen már csak győzzünk választani!

Házhoz lehet szállítatni a termékeket. A szállítás 10.000 forintos vásárlás felett ingyenes, szerintem ez szuper lehetőség, főleg, hogyha több mindent összevásárol az ember. Bár egyébként a 10.000 alatti vásárlásokra vonatkozó 1000 forint szállítási költséget sem érzem soknak, hiszen 1-2 munkanap alatt már hozzá lehet jutni a kívánt termékhez. Hacsak nem valami nagyon különlegeset kértünk…

Ami engem maximálisan lenyűgözött, hogy valami szuper technológiával dolgozik ez a cég. Nem csak szállítást lehet kérni a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop-nál, hiszen országszerte 12 darab üzlettel rendelkeznek. Ezek az üzletek megtalálhatóak a következő helyeken: Tiszaújváros, Miskolc, Eger, Debrecen, Nyíregyháza, Soroksár, Maglód, Budakalász, Dunakeszi és Budaörs. Ha éppen csak úgy besétálnál hozzájuk, akkor egy pólót akár 5 perc alatt el tudnak készíteni számodra! Sőt, más ajándéktárgyakat is tudsz náluk vásárolni, amiket szintén 10-20 perc alatt személyre tudnak szabni. Az üzletekre előre megrendelést nem tudnak felvenni, de hát ez totálisan érthető is…

Arra gondoltam egyébként, hogy a barátomtól, aki a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop-nál dolgozik, azt fogom kérni születésnapomra, hogy készítsen nekem is pólótervet a vállalkozásomhoz. Lehetne rajta valami hangfal, vagy DJ pult esetleg. Valami szuper ilyen sziluettes mintára gondoltam, feketével. Nagyon királyul mutatna egy szürke vagy fehér pólón! A hangjegyek is megjelenhetnének rajta valahogy…

Ti mit gondoltok, milyen legyen a pólóm?