A gitárok, a keverő, de még a hangfalak sem maradhatnak fűtés nélkül

Férjem alkalmi munkákat szokott vállalni a közeli hangstúdióban. Sok időt tölt ott, nagyon szeret ezzel foglalkozni, mondhatni a régi hobbija szenvedéllyé vált. Egyik este amikor dolga végeztével hazaérkezett, láttam, hogy pakolja ki a kocsiból féltve őrzött gitárjait. Mondta, hogy még megy vissza mert hangfalak és keverők is maradtak a stúdióban, amik az ő saját munkaeszközei. Kérdeztem is tőle, hogy miért cuccol haza, többet nem szeretne már ott dolgozni?

Nevetve válaszolta, hogy szó sincs ilyesmiről csak van egy kis gond. Elromlott a fűtés, második napja várják a szerelőt és ma sem jött. Értetlenkedve néztem, hogy akkor miért kell hazapakolni? Elmondta, hogy ezek a hangfalak és hangszerek nagyon kényes dolgok, folyamatosan kb 20 fokos megfelelő páratartalmú helyiségben kell tárolni ezeket, különben tönkremennek. Én ebbe soha nem gondoltam bele, hogy fontos lehet, de nyilván ő a szakember, aki ért ehhez. Ráadásul ezek nem filléres holmik, ezért is óvja-félti ennyire a dolgait.

Eszembe jutott, hogy én tudok egy céget, akik SOS küldenek szakembert, ha szükséges. Az egyik ismerősömnél múlt hónapban dugult el a WC, és ők pár óra alatt megoldották ezt a rendkívül kellemetlen problémát. Gyorsan, pontosan és nagyon kedvező áron dolgoztak. Ismerősöm rendkívül elégedett volt a munkájukkal. Mondtam a páromnak, hogy el is kérem a számot mindjárt. Ha ők hamarabb kijönnek, nem érdemes a másikra várni és nem kell hazapakolni sem, hogy aztán pár nap múlva meg lehessen visszacuccolni. Nem érdemes.

Ez a cég a VizGazFutesSzerelo24, honlapjuk az interneten természetesen megtalálható. Budapest bármely kerületéből, és Pest megy bármely településéről lehet őket értesíteni. Nemcsak lakások, vagy családi házak, de ipari létesítmények, bérházak, társasházak megkeresését is várják.

 Ha a meghibásodás miatt sürgős segítségre van szükség, szakembereik akár egy órán belül is kiérkeznek a helyszínre. Mindennel foglalkoznak, ami víz-, gáz- vagy fűtés. Legyen az csőtörés, kazánmeghibásodás, duguláselhárítás, szakembereik minden felmerülő nehézségre tudni fogják a megfelelő megoldást. Nemcsak javítással vagy karbantartással, de fűtési- vagy vízvezeték rendszer kiépítéssel, tervezéssel is foglalkoznak, de vállalják új kazánok bekötését, beüzemelését is például.

 0-24 óráig tartó ügyeletet biztosítanak. Ennek megfelelően a honlapon található számot bármikor tárcsázhatjuk, akár az éjszaka közepén is. Csapatuk profi szakemberekből áll, akik felkészültek és bármilyen probléma elhárítását meg tudják oldani. A tanácsadás, amit kínálnak díjmentes. Minden elvégzett munkáról számlát adnak, amelyet a biztosítók is elfogadnak. Amennyiben van munkavégzés, nem számítanak fel kiszállási díjat.

Tárcsáztuk a VizGazFutesSzerelo24 telefonszámát, a telefont rövid idő múlva, pár kicsengés után fel is vették. Majd adategyeztetés és a probléma feltérképezése következett. A férjem elmondta, hogy a kazán bekapcsol és a megszokott módon működik, a radiátorok viszont hidegek maradnak. Ennek hallatán a vonal túlsó végén a szakember elmondta, hogy akkor valószínűleg fűtésrendszer-szerelőre és nem gázkészülék-szerelőre van szükség. Tájékoztatott, hogy ki is küldenek egyet, a megérkezésére egy órán belül lehet számítani, úgyhogy jó lenne, ha valaki várná a helyszínen. Egyezették is a címet, és a férjem vissza is ment a stúdióba, hogy ott várja az érkező segítséget a megbeszéltek szerint.

Egy-két óra múlva végeztek. Gyorsan vissza is vitte a gitárjait a stúdióba. Hazaérve örömmel újságolta, hogy a szakember gyorsan végzett, és nagyon profi volt. Működik minden, úgyhogy féltve őrzött hangfalai is a kellemes, 20 fokos helyiségben fogják tölteni az éjszakát.