A hajszárítót is onnan rendeltem, ahonnan a hangfalat

Frissen száradt, hullámos, oroszlán hajjal szembesültem az elromlott hajvasalóm problémájával. Pont a legjobbkor, persze időre is kellett volna elkészülnöm. Mivel a loboncom égnek állt, úgy éreztem, ezt nem lenne jó mutogatni senkinek, szóval a legjobb, ha most lemondom a programom, és leülök a gép elé hajvasalót rendelni.
Először nem jutott eszembe semmi, hol is kéne keresnem, aztán ránéztem a hangfalra. Elkapott egyfajta “Heuréka!” érzés, eszembe jutott a bestmarkt.hu.

Hajvasaló vásárlás – BestMarkt: a legjobb lehetőség! Tisztán emlékszem, a hangfalnál is az volt az érzésem, hogy legjobb helyre kerültem, így tudtam, hogy most sem fogok majd mellé.
A bestmarkt.hu több okot is adott rá, hogy a kedvenc webshopommá váljon.
Az első ilyen a széles kínálat volt. Mindegy, mit rendeltem tőlük, mindig a sokszorta több készülékből válogathattam, mint bármely áruházban. Több száz termék elérhető kategóriánként. Aki itt nem találja meg, amit keres, az nem is létezik!
A második az ár volt, ami meggyőzött. Itt is széles a skála, amin mozognak a fizetnivalók, ám egy biztos: az is talál megfelelőt, aki az olcsóbb kategóriában gondolkozik, és az is, akit nem érdekel az ár, csakis a csúcsminőség.
A harmadik dolog a részletes termékleírás volt. Számos segítséget ad az oldal, hogy megfelelő döntést hozhassunk. Általános leírást adnak a kategóriáknál, ami segít eligazodni a hosszú listákban, és segít szűkíteni a keresést. Emellett a termékekről nem csak a gyári paramétereket olvashatjuk, hanem vásárlói véleményeket is. Nekem nagyon tetszik, hogy van lehetőség a vásárlóknak önálló gondolatkifejtésre. Ez bátor egy webshoptól, és ez is azt igazolja, hogy biztosak a dolgukban, és számukra a vevő az első.

A Hajvasaló vásárlás – BestMarkt kiváló döntés volt most is. Úgy vártam most is a csomagom, mint kisgyerekként a karácsonyt. Természetesen a rendelésem megérkezett időben és épségben. Nem lepett meg, a bestmarkt.hu esetében az ügyfélközpontúság alapnak számít, és ennek része, hogy olyan futárszolgálattal dolgoznak együtt, akik legalább olyan igényesek a munkájukra, mint ők maguk.

Több ilyen webáruház kellene, mint a bestmarkt.hu. Ők tényleg megérdemlik azt a rengeteg jó értékelést, amit a közösségi médiában és keresőben is kapnak. Csillagos ötös kiszolgálást nyújtanak, legyen szó akár hangfalról, akár hajvasalóról!