Napelemet a vállalkozásoknak!

Most már nem csak mint magánszemély, hanem mint vállalkozás is pályázhatunk napelem rendszerre. Ez egy remek lehetőség hogy zöldebbek is lehessünk.

Kicsi koromtól kezdve kötődöm a zenéhez. Jó pár hangszeren is játszom és amikor oda kerültem nem is volt kérdés, hogy hangszer boltot szeretnék nyitni. Szeretném mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy megtalálhassa a zenélésben azt a fajta hangszert, amivel ki tudja magát fejezni.

A másik nagy szenvedélyem a természet, ez által a környezetvédelem. Nem is volt kérdés, hogy mikor lehetőségem nyílt rá a vállalkozásomat is zöldebbé tettem.

Először csak kis lépésekben. Környezetbarát csomagolást kezdtünk el használni, bevezettük a szelektív hulladékgyűjtést a boltban és az irodában. Majd nagyban kezdtünk el gondolkodni.

Magyarországon jelenleg egy napelem eu pályázat keretein belül lehetőség van nap elem rendszer beszerzésére a vállalkozások számára is. Maga a lehetőség egy hitel és támogatás alapú segítség, ami 1,5 millió és 50 millió között kínál vissza nem térítendő támogatást. Ez a támogatás része; a hitel része 1,5 és 50 millió forint között kedvezményes kölcsönt biztosít a magyarországi vállalkozások számára.

Mielőtt azonban belevágunk néhány információt tisztáznunk kell. Nem nagy ördöngösség beszerezni ma már a napelemeket. Az interneten rengeteg információt és céget találunk, akik tudnak nekünk segíteni akár vállalkozásként is. Például innen, erről az oldalról is szerezhetünk információt.

A napelem eu pályázat lehetőséget biztosít, hogy már akár vállalkozások is kaphassanak napelem rendszert és ez által környezettudatosabb üzletpolitikát folytathassanak.