Legénybúcsú ott, ahol a hangszóró nem zavarja a szomszédokat

Ismered azt az érzést, mikor van egy nagyon jó hangfalad, de sosem hallgathatod rajta maximum hangerőn a zenét, mert a szomszédjaidra is gondolnod kell?

Éppen ezért döntöttünk úgy, mikor az egyik barátom legénybúcsúját szerveztük, hogy valami egészen extrém helyet keresünk, ahol nem kell mindig csak a szomszédok miatt aggódni, hanem magunk lehetünk és azt tehetünk, amit csak szeretnénk. A legénybúcsú helyeként ezért választottuk a Balatont. Mármint, magát a tavat.

Találtunk egy remek ajánlatot itt: https://balatonpro.hu/legenybucsu/ , amit igazán kár lett volna kihagyni.

Több csomagot is kínálnak a legénybúcsúkhoz, 2, 4 és egész napos vitorlás kirándulást lehet választani A Balaton közepe pedig kellőképpen nyugodt ahhoz, hogy senkit se zavarjunk a vízen. Itt nyugodtan üvölthet a zene a legjobb hangfalakból, senki sem fog szólni, maximum a halakat zavarjuk egy kicsit össze.

Nagyon várom már, hogy ott legyünk. A csomagban korlátlan ital fogyasztás is van, így erre sem kell plusz pénzt kiadnunk. Nagyon olcsón jutottunk így is hozzá a csomaghoz.

A Balatonpro oldalán kint vannak az árak, nagyon korrektek és nagyon jó szervezők, így mindenkinek ajánlom őket, aki esetleg hasonlóan élvezetes, de nyugis legénybúcsúra vágyna.

Nagyon jó híre van ennek a szervező irodának, sok csapatépítőt, legénybúcsút és lánybúcsút szerveztek már meg, a konferenciákban is jártasak, illetve kisebb családi rendezvényeknek is helyszínt biztosítanak

Rossz időre is van tervük, a kikötőben levő üveg bár is az ő tulajdonuk, így ha a hajókázást elmossa az eső, itt is lehet mulatni.

Ez is bizonyítja, mennyire felkészült szervezőcsapatról van szó. Így mi teljesen nyugodtan rájuk merjük bízni a legénybúcsú helyszínét, de amihez ragaszkodunk, hogy mi vigyük, az a hangfal. Végre ugyanis ki tudjuk használni a hangfalam nyújtotta lehetőségeket anélkül, hogy azzal másokat zavarnánk, ez pedig már önmagában is hatalmas előny.

Nem kell minden legénybúcsúnak ugyanolyannak lennie, éppen attól szépek az ilyen események, hogy mind különböző. Elszabadulhatunk egy kicsit a városból és élvezhetjük a természet közelségét, a finom balatoni borokat, a jó zenéket és egymás társaságát. Nem kell minden legénybúcsúnak úgy végződnie, mint ahogyan az Másnaposok című filmben történik. Lehet sokal szolidabban és megfontoltabban bulizni, anélkül, hogy kataztrófa lenne a vége.